Consulten

Feel good, start now

1 op 1 consulten (60 tot 90 min)
Voorafgaand krijg je een uitgebreide anamnese formulier toegestuurd om alvast een bepaald beeld van jou gezondheid te krijgen. Tijdens dit consult wil ik veel over jou en jouw klachten te weten te komen. Wat zijn jou klachten? Wanneer zijn ze begonnen? Wat doe je er zelf aan op dit moment?

Vervolgens bepalen wij samen hoeveel consults er naar verwachting nodig zijn om jouw doel te bereiken, en besluiten we eventueel een aanvullende EMB bloedtest. Na afloop van dit eerste gesprek krijg jij jouw persoonlijke behandelplan opgestuurd.

Vervolgconsulten ( +/- 30 min)
4 a 6 weken na het eerste consult volgt de tweede. Tijdens dit consult bespreken wij hoe de weken zijn gegaan? Hoe het gaat? En waar je tegenaan loopt? Wat is er nog nodig om het gewenste resultaat te bereiken. En bespreken we hoe de volgende weken eruit gaan zien. Hier stuur ik jou weer een nieuw persoonlijk behandelplan naar je op.

1 op 1 consult

Uitgebreide anamnese voorbereiding + plan van aanpak voor 4 tot 6 weken. 60 tot 90 minuten.

€115

Opvolg consult

Vervolg advies + plan van aanpak. 30 minuten.

€57,50

EMB bloedtest

Vervolg advies + plan van aanpak. Afname, Test, Onderzoek laboratorium.

€185
* Prijzen consulten zijn exclusief eventuele EMB bloedtesten en voedingssupplementen.
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram