Voeding heeft een grote impact op ons leven. Veel mensen zijn tegenwoordig moe, futloos of zitten niet lekker in hun vel. En vinden het lastig om hun (ongezonde) leefpatroon te doorbreken. En dat terwijl het ook anders kan. Uitgangspunt daarbij is het zelf herstellend vermogen van ons lichaam, wanneer we de juiste voeding in de juiste hoeveelheden binnen krijgen en als nodig met supplementen. Ik werk als voedingsadviseur volgens de Orthomoleculaire voedingsleer. Ik werk met de Orthomoleculaire hoogwaardige voedingssupplementen van Vitakruid. 

 

70% Van de gezondheidsklachten is voedings gerelateerd. Ook al leggen we vaak niet die link. Dit kunnen allerlei klachten zijn, bijvoorbeeld: 

Vermoeidheid, Hoofdpijn, Hormonale klachten, Lichte psychische klachten, Acne, Ontstekingen, Hoofdpijn. 

Wanneer er een disbalans is in je darmen door, voor jou, verkeerde voeding gaat je lichaam dat ergens uiten. 

Ieder mens is uniek en ik ga met jou aan de slag wat voor jou het beste werkt. Ik kijk daarbij niet alleen naar je voeding, maar ook naar je beweging en leefstijl. We starten met een intake gesprek. Hierdoor worden de klachten in beeld gebracht en wordt er gekeken naar de oorzaak hiervan. Naast voeding wordt er ook zeker gekeken naar jou leefstijl.  Geen dieet, wel een lifestyle verandering. 

Ervaar je lichamelijke klachten? Zit je niet lekker in je vel of ben je moe en futloos? Wil je en ben je bereid jouw leefstijl te verbeteren, je gezondheid te optimaliseren? Ontdekken waar je nu echt blij van wordt? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek. Ik help je graag!

Anita Mantel

info@anitamantel.nl